Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Comitetul Național Executiv al PSD, reunit miercuri într-o ședință online, a pus capăt incertitudinii de la vârful PSD Caraș-Severin, desemnând un nou președinte, în persoana lui Silviu Hurduzeu!

Actualul șef al Consiliului Județean îi succede în funcție Luminiței Jivan, care a demisionat la începutul acestei luni. După cum ne-a declarat, pentru şeful judeţului, care este de acum şi şeful PSD, rămân prioritare problemele judeţului.

„Le mulţumesc colegilor din Comitetul Executiv pentru vot şi conducerii partidului pentru propuneri. Este o perioadă dificilă pentru organizaţia judeţeană, dar şi pentru România. Trăim vremuri în care este nevoie de solidaritate, în care politica şi din ce partid faci parte nu ar trebui să mai conteze. Este firesc ca preşedintele Consiliului Judeţean să conducă şi formaţiunea politică din care face parte, dar în acelaşi timp ştiu că nu va fi uşor să conduc PSD Caraş-Severin. Rămân prioritare problemele Consiliului Judeţean, de aceea şi merg toată ziua la lucru, mă expun oricărui risc, iar la partid mă bazez pe susţinerea colegilor. De fapt, mizez pe solidaritatea de care are nevoie întreaga Românie pe toate palierele“, ne-a declarat preşedintele Silviu Hurduzeu.

JCS- Nina Curiţa

Enable referrer and click cookie to search for pro webber