Caraş-Severin, Romania

APADIA – Povestea a debutat la Reșița, cu o răpire de pe Calea Caransebeșului, cu o mașină condusă de o complice a fostului concubin, până la Apadia!

Focul iubirii dintre doi tineri cărășeni s-a stins deloc frumos, printr-o răpire, tâlhărie, sechestrare și alte fapte comise cu violență, pentru care acuzele sunt împărțite la doi: între fostul concubin și o altă femeie, care i-ar fi fost complice. Autoritățile au fost chemate să stingă… incendiul, fiind dispuse măsuri preventive restrictive.

Polițiștii reșițeni, coordonați de un procuror de judecătorie, efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate, tâlhărie și lovire sau alte violențe, după cum relatează Poliția județului: „Luni, 22 mai, în jurul orei 16.00, o femeie a apelat SNUAU 112 sesizând că este răpită și a solicitat ajutor, fără a preciza numele și locul în care se află. Polițiștii au reușit imediat să identifice persoana care a făcut sesizarea, iar ulterior au găsit-o în localitatea Apadia, unde ar fi fost dusă de fostul concubin, împotriva voinței sale. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că luni, la ora 15.50, în timp ce tânăra de 19 ani se afla în municipiul Reșița, pe Calea Caransebeșului, ar fi fost luată cu forța și urcată într-un autoturism de fostul concubin, un bărbat de 28 de ani, din Apadia. Acesta ar fi fost ajutat de o femeie de 31 de ani, care ar fi condus autoturismul respectiv și care, pe parcursul deplasării, ar fi deposedat-o pe victimă de telefonul mobil!“

Prima măsură a fost luată împotriva concubinului, care a fost reținut luni, pentru 24 de ore, apoi arestat marți, pentru 30 de zile. Femeia acuzată de complicitate a fost pusă, miercuri, sub control judiciar, pentru 60 de zile.

JCS-A.M.