Caraş-Severin, Romania

RAMNA – În noaptea de 12/13 mai, un bărbat de 46 de ani din Ramna a fost găsit mort, pe corpul său fiind urme de violenţă.

În noaptea de 12/13 mai a.c., poliţiştii din Bocşa au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat se află decedat în locuinţa sa din localitatea Ramna. La faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe C.P., în vârstă de 46 ani, fără suflare, iar din examinarea sumară a cadavrului pe corpul persoanei au fost găsite urme de violenţă.

„În urma investigaţiilor efectuate sub coordonarea procurorului, s-a constatat că între victimă şi fratele acesteia a avut loc o altercaţie care a degenerat, victima fiind lovită în zona capului cu o ţeavă metalică. Cadavrul bărbatului a fost depus la morgă unde, în urma efectuării necropsiei, se vor stabilii cu exactitate cauzele decesului”, ne-a declarat agentul principal Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin.

Unii martori din localitate susţin că ambii fraţi sufereau de afecţiuni psihice. În prezent se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, fratele victimei fiind reţinut.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu