Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Un grav accident rutier s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 4.43, pe DN 6, între Topleţ şi Băile Herculane. Potrivit Poliţiei, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, care se deplasa pe direcţia Topleţ-Herculane, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR.

„În urma accidentului rutier, din păcate, a rezultat decesul conducatorului autoturismului, un cetățean bulgar de 61 de ani. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, informează IPJ CS.

Potrivit pompierilor militari care au intervenit la faţa locului, „în autoturismul implicat în accident nu se mai afla nicio persoană, fiind singurul ocupant. Şoferului autotrenului i s-au acordat îngrijiri la faţa locului, nefiind necesară transportarea acestuia la o unitate medicală. De asemenea, în urma verificărilor făcute de pompierii militari, TIR-ul implicat în accident nu transporta substante periculoase“.

JCS-A.M.