Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cu ocazia sărbătorii Sfântului Nicolae, în data de 6 decembrie, în municipiul Reşiţa va fi aprins iluminatul festiv, moment marcat printr-un spectacol artistic dedicat copiilor şi organizat de Primăria Municipiului Reşiţa.

De la ora 17.30, în Centrul Civic al municipiului, elevi ai unităţilor de învăţământ din Reşiţa vor susţine un program de colinde şi poezii specifice de sezon, ce va fi urmat de un recital al corului „Menestrelul” al Palatului Copiilor şi Elevilor. În plus, municipalitatea reşiţeană a pregătit mai multe surprize pentru cei mici, după cum se arată într-un comunicat remis redacţiei.

„În acest an, administraţia locală a achiziţionat unele elemente decorative noi (ţurţuri luminoşi, furtun luminos, şir luminos, steluţe 3D, capiteluri stâlpi, figurine pentru stâlpi, globuri pentru brad). De asemenea, o serie de decoraţiuni au fost realizate, în regie proprie, de Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local. Elementele decorative noi au fost montate alături de cele existente din anii anteriori pentru a conferi o notă festivă oraşului, în apropierea sărbătorilor de iarnă”, se mai arată în documentul citat.