Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Secția de profil a CSU Reșița este activă în această perioadă a anului.

Clubul Sportiv Universitatea Reșița condus de prof. Octavian Măzăran este bine reprezentat în fiecare an, în competițiile de volei de plajă. Noul sezon a început de curând, iar reprezentanții CSU Reșița au participat la mai multe competiții, având rezultate notabile. Una dintre ele a fost Cupa Aradului, acolo unde elevii profesorului Dan Jitaru s-au ridicat la înălțimea așteptărilor și au câștigat competiția, echipa CSU Reșița fiind formată din Marius Roșu și Lucian Bădiceanu.

A urmat turneul masculin de seniori, „Cupa Universității Tehnice Cluj-Napoca“, întrecere aflată la prima ediție. Turneul a fost câștigat de fostul campion național și balcanic al CSU Reșița, Robert Vârlan, alături de colegul său de la CSU Timișoara – Dragoș Unguraș.

„Este o reușită importantă în bătălia pentru medaliile de aur ale Campionatelor Naționale de seniori, ce vor avea loc la București, în perioada 9-12 iulie“, ne-a spus prof. Dan Jitaru. La întrecerea de la Cluj-Napoca a participat și echipa câștigătoare a Cupei Aradului, formată din Marius Roșu și Lucian Bădiceanu. De asemenea, Sergiu Călin (CSU Reșița) a făcut echipă cu Mircea Roșu (CS Flacăra Parța). De departe cea mai valoroasă competiție de volei de plajă din această vară la care a participat CSU Reșița este FX Pro Monte Carlo Beach Volley, turneu desfășurat recent în principatul Monaco. La puternica întrecere internațională, România a fost reprezentată de o echipă a CSU Reșița, formată din Sorina Buz și Adriana Melniciuc.

Cele două sportive au evoluat într-o companie selectă, lăsând o bună impresie la Monte Carlo. De asemenea, atât ele, cât și antrenorul Dan Jitaru, au avut ocazia de a se fotografia cu prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene de Monaco, dar și cu fostul mare fotbalist francez Didier Deschamps, participanți la un alt turneu de volei de plajă, în aceeași locație.