Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În turul al doilea al Cupei României, Voința Lupac a pierdut miercuri, pe teren propriu, scor 0-6 (0-2), partida cu CSM Reșița! Rosso-nerii n-au avut prea mari probleme să se impună, grație reușitelor lui Bărboianu, Rimovecz, Robert Petre, Drăghiceanu și dublei lui Aboubacar!

„Am vorbit cu băieții noștri, le-am spus că ne așteaptă un meci de orgoliu, pentru că adversara este o echipă de la noi din judeţ. Le-am spus că trebuie să tratăm meciul cu maximă seriozitate, pentru că dorim să aducem echipe mai bune la Reşiţa, să aducem mai mulți suporteri în tribune, mai multă lume să vadă echipa aceasta nouă, în care îi creştem pe cei tineri alături de seniorii noștri. Ţin să felicit și echipa gazdă, echipa unde am fost atâția ani. Doar că eu am făcut acum pasul spre echipa Reșitei. Băieţii CSM-ului au înțeles ce au de făcut. Țin să mulţumesc staff-ului, dar mai ales jucătorilor, care au arătat atitudine în joc. Ocaziile pe care le-am avut le-am fructificat în mare parte, și până la urmă echipa cea mai bună de pe teren a fost Reşiţa. Un lucru dovedit de joc şi de rezultat”, a spus Boşco Vişatovici, antrenorul secund al Reșiței.

Lucian Dobre, antrenorul Voinței, a recunoscut superioritatea Reșiței: „S-a văzut diferența, cred că de valoare, până la urmă, de calitate. Dar eu consider că, dacă muncim triplu decât muncesc alții care au calitate, am putea egala, poate chiar depăși această calitate, care până la urmă a făcut diferența. N-am ce să le reproșez băieţilor, au încercat și și-au dorit foarte mult, dar atât s-a putut. O să muncim mult mai mult și o să încercăm să recuperăm acest dezavantaj”.

De asemenea, antrenorul principal al Reșiței, Călin Cheregi, a spus: „Ne așteaptă o partidă grea, o deplasare la Cermei și vom întâlni o echipă foarte bine organizată. Această echipă joacă acasă foarte bine și trebuie să câștigăm și acest meci care urmează. Îi aștept și pe Szijj și pe Chera, care au avut probleme medicale. Ei s-au antrenat de miercuri cu echipa și mă bucur că pot fi soluții pentru jocul cu Cermei. Din acel moment, în care vor reveni și cei doi, noi vom arăta și mai bine”.

Voinţa Lupac: Traşcă, Banac, Săndescu, Vasilescu, Străin, Danci, Vaştag, Jinga, Dan, Caia, Urdea. Rezerve: Matei, Lucica, Secoşan, Giurică, Cega, Lolea, Dalea și Cârlugea.

CSM Reşiţa: Zimmermann, Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Fota, Popescu, Breşneni, Petre, Drăghiceanu, Negru și Avramovici. Rezerve: Mereu, Căpăţână, Curescu, Velcotă, Erhard, Canea, Domil, Gomboş și Aboubacar.

Urmează pentru Reșița partida de sâmbătă, din deplasare, cu Gloria Lunca Teuz Cermei, iar Lupacul va întâlni, acasă, Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2.

JCS-Ștefan Moraru