Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fundașul echipei CSM Reșița, Sergiu Rimovecz, a fost din nou convocat la echipa națională de tineret!

Evoluțiile bune ale CSM Reșița în Liga 2, dar și faptul că Rimovecz continuă să fie titular incontestabil în echipa lui Stoican, l-au făcut pe Daniel Pancu să mizeze în continuare pe fundașul originar din Bocșa. Acesta a făcut parte și în sezonul trecut din lotul „tricolorilor mici” și a evoluat în câteva partide. Naţionala României U21 face parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia. După primele șase meciuri disputate, România U21 ocupă locul 2 (13 puncte), Elveția conduce grupa (14 puncte), iar Finlanda este pe locul 3, la egalitate cu Albania (10 puncte).

Selecționata U21 a României va disputa în luna septembrie două meciuri în cadrul calificărilor pentru EURO 2025, pe teren propriu în fața Muntenegrului (vineri, 6 septembrie) și în deplasare, în fața Finlandei (10 septembrie). Printre cei 23 de tricolori selecționați de Daniel Pancu pentru cele două meciuri se numără și jucătorul nostru, Sergiu Rimovecz! Mult succes!”, transmite clubul din Valea Domanului.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt.ro, fundașul cărășean de 21 de ani este evaluat la 250.000 de euro, fiind cel mai bine cotat fotbalist din lotul CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu