Seniorii Bocşei, premiaţi ca-n alte orașe - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de convieţuire şi persoanele care aniversează centenarul vor fi premiate de Primăria Bocşa cu câte 1.000 de lei!

Edilul oraşului Bocşa, Mirel Pascu, a anunţat recent intenţia de premia cuplurile care vor împlini 50 de ani de căsnicie, precum şi cetăţenii care aniversează venerabila vârstă de 100 de ani. În acest fel, administraţia locală din Bocşa se aliniază celorlalte primării care îşi apreciază şi respectă seniorii. Decizia va fi adoptată în cadrul şedinţei Consiliului Local.

„În câteva rânduri am fost întrebat de către diverse persoane dacă la Bocșa sunt premiate în vreun fel cuplurile care au împlinit 50 de ani de ani de căsnicie, deoarece în alte orașe acest mod de recompensare există și se practică. Am decis ca și la Bocșa să adoptăm o astfel de hotărâre în consiliul local și să ne premiem seniorii măcar cu o sumă modică, în valoare netă de 1.000 de lei. Acest premiu financiar reprezintă un semn de apreciere și respect pentru familie, dar și pentru venerabila vârstă de 100 de ani. Așadar, vă invităm să propuneți astfel de cupluri care au împlinit 50 de ani de ani de căsnicie și persoane care împlinesc 100 de ani de viață pentru a fi premiați într-un cadru festiv. Propunerile se depun la Registratura generală a Primăriei Orașului Bocșa, iar documentele necesare sunt copii după certificatul de căsătorie și cărțile de identitate“, a precizat Mirel Pascu, primarul oraşului Bocşa.

JCS-Nicoleta Moraru