Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – După depunerea jurământului, social-democratul cărășean a fost repartizat în Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională!

Întrucât Ion Mocioalcă a fost numit vicepreședinte al Curții de Conturi, pentru un mandat de 9 ani, oficialul și-a dat demisia din funcția de senator de Caraș-Severin, cele două demnități fiind incompatibile. În acest fel, locul său din Senat i-a revenit următorului pe listă, social-democratul Adrian Torma, oficialul depunând zilele trecute și jurământul, intrând deja în pâinea muncii în Parlament. „Am onoarea să reprezint cu cinste în Parlamentul României pe toți cărășenii și interesele lor în vederea bunăstării județului nostru. După depunerea jurământului, am fost repartizat în Comisia de apărare, ordine publică și siguranță națională. Am participat la primele ședințe alături de colegii senatori și am fost onorat să îmi aduc aportul la îmbunătățirea legislației aferente ministerelor arondate comisiei. Cu mult drag vă voi ține la curent legat de activitatea mea în Senatul României!“, a declarat Adrian Torma.

Și dacă tot vorbeam că proaspătul senator a intrat deja în pâine, acesta a completat că „am votat în Senatul României pentru adoptarea proiectului legislativ prin care copiii cu tulburări din spectrul autist să beneficieze de tratamente stomatologice gratuite! Consider necesar acest proiect, având în vedere că în România sunt multe familii cu copii care suferă de această dizabilitate și au nevoie de sprijin din partea statului român pentru a le fi mai ușor în lupta cu această suferință. Proiectul a primit 79 de voturi din partea senatorilor și urmează să se voteze în Camera Deputaților. Sunt convins că va trece cu brio acest proiect de lege. Felicitări tuturor celor implicați!“

JCS-T.K.