Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Romeo Dunca a verificat în această după-amiază trei tronsoane de drum aflate în lucru: Ramna-Bocşa, Ramna-Valeapai şi Valeapai-Duleu-limită judeţ Timiş!

Este cunoscut obiceiul preşedintelui Consiliului Judeţean de a merge pe teren pentru a verifica cum decurg lucrările la diverse tronsoane de drum. De data aceasta a vizitat drumurile din jurul comunei Ramna.

„Se lucrează foarte bine. Chiar s-a terminat azi şi o pietruire făcută de MaxAgro, pe un drum comunal, între Ramna şi Duleu. Eu mă bucur când se reabilitează şi drumurile comunale din judeţ. Am fost să văd şi drumul dintre Ramna şi Bocşa, pentru care trebuie să găsim soluţii de asfaltare, e vorba de acei 5 km pe care s-a intervenit în urmă cu ceva timp. De asemenea, pe DJ 585, până la limita cu judeţul Timiş, sper ca până la finele anului să se toarne asfaltul pe acea porţiune de 12 km. Toată zona aceea este un şantier, se scurtează şi drumul spre judeţul Timiş. Încet, le facem, bani să fie! Ca lucrările să fie executate bine mă asigur eu“, ne-a spus preşedintele CJ, Romeo Dunca.

JCS-N.C.