Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 3 iunie, cu scorul de 3-2, partida tur cu CSM Deva și este în acest moment favorită la promovarea în Liga 2!

Reșițenii au început jocul cu o bară, prin Dane, dar în minutul 34, gazdele aveau să deschidă scorul prin Andrei Iana cu un șut frumos. Repriza secundă a început identic ca și prima, printr-o bară a Reșiței prin Chera, iar în minutul 50 Erwin Bloj a înscris, tot pentru Deva, mărind avantajul gazdelor la 2-0.

Chiar dacă era condusă cu două goluri pe tabelă, și în deplasare, CSM Reșița a demonstrat că începe să devină o echipă matură și a reacționat. Alexandru Negru a driblat tot în careul Devei și a înscris primul gol al Reșiței. A urmat apoi minutul 68, când Drăghiceanu a reușit o execuție de jucător mare, marcând dintr-o lovitură liberă direct în vinclu. În minutul 73, gazdele au rămas şi în 10 oameni, după eliminarea lui Iordache la al doilea galben. Finalul de joc a fost tot al rosso-nerilor, iar în minutul 96 Drăghiceanu a centrat de la o lovitură de colț și Ardei a înscris pentru 3-2 în favoarea Reșiței.

La finalul jocului, jucătorii au sărbătorit victoria alături de Guardia Ultra și, mai mult decât atât, la întoarcerea spre casă, suporterii reșițeni au oprit autocarul echipei pentru încă o rundă de bucurie.

„Ce să mai spun? A fost un meci în care am trecut de la agonie la extaz. Dacă luăm primele 15 minute trebuia să avem noi cel puţin un gol sau două. Contrar cursul jocului, a fost 1-0 pentru ei, pe urmă puțin am căzut psihic, iar pe o greșeală s-a făcut 2-0. Din păcate, în acel moment a trebuit să schimb toate aspectele tactice, dar mă bucur că am reușit să gestionăm situaţia, să ieșim pe teren cu totul și cu totul altă echipă. Efectiv am produs fotbal. Mulţumesc jucătorilor și nu în ultimul rând acestor minunaţi suporteri pe care îi simt că fac parte din familia mea. Le mulțumesc foarte mult pentru tot ceea ce fac pentru noi!’’, a declarat după fluierul final antrenorul Călin Cheregi.

CSM Reșița: Zimmermann, C. Ardei, Rimovecz, Fota, Chera, Al. Negru, I. Popescu, Bărboianu, Velcotă, Drăghiceanu și Dane. Rezerve: Ct. Căpățână, Szijj, Domil, Dudea, Gakou, Rob. Petre, Trancă, Breșneni și Gomboș.

CSM Deva: Bădescu, Vișan, Al. Iordache, D. Creciunesc, Doboș – Iana, Bedea, Fl. Stelea, Bloj, Al. I. Popescu și Dănăilă. Rezerve: Frumuzache, Țoiu, Rol. Kelemen, Branea, Mih. Neagoe, Maroșan, Filipaș, Opriș și Pencea.

Partida retur va fi miercuri, de la ora 17:30, pe stadionul din Valea Domanului.

JCS-Ștefan Moraru