Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Anunțul a fost făcut chiar de primarul Caransebeșului, Felix Borcean, pe rețelele de socializare, informația fiind însoțită și de imaginile aferente!

Compania Națională de Investiții a pus la bătaie 6 milioane de lei pentru blocul cu 20 de apartamente, iar firma din Arad care a câștigat licitația este aproape de finalizarea lucrărilor. „În blocul ANL de la Jupa vor locui 20 de familii. Viitorii locatari, tineri până în 35 de ani, căsătoriți sau necăsătoriți, vor beneficia și de locuri de parcare și spații verzi pentru relaxare, nu va fi doar o construcție de beton și atât!”, a mai adăugat edilul Caransebeșului.

Până atunci, în paralel, municipalitatea lucrează la ceea ce îi revine în acest proiect, adică centrala termică, racordarea la utilități și sistematizarea terenului. Recent, consilierii locali au aprobat actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Realizare construcție anexă (centrală termică de bloc) și racordarea imobilului tip ANL la utilități, inclusiv sistematizarea terenului” și documentația tehnică aferentă (proiect tehnic și documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire). Totodată, aleșii caransebeșeni au fost de acord și cu valoarea totală care a reieșit din devizul general al investiției, de peste 1,65 de milioane de lei cu TVA, bani care vor fi asigurați din bugetul local.

JCS-R.M.