Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La Scoala Gimnazială 8 din Reșița, pe lângă rezultatele foarte bune obținute de elevi la celelalte materii, catedra de educatie fizică coordonată de prof. Daniel Anghel și Artur Schvaner a obținut numeroase rezultate și calificări la etapele județene și zonale în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Rezultatele obținute de elevi în anul școlar 2019/2020 au fost următoarele: locul 1 la faza județeană, la baschet băieți; locul 1 pe municipiu, la baschet fete; locul 1 la faza județeană, la fotbal fete, la Cupa Tymbark U8. De asemenea, Gen. 8 a mai obținut locul 2 la faza județeană, la fotbal băieți, U12; locul 3 la faza județeană, la fotbal fete U12 și locul 3 la faza județeană, la fete, la mini-fotbal în cadrul ONSS. Un loc II au obținut și băieții de la învățământul primar, la faza județeană de la ONSS.

„Sperăm la rezultate la fel de bune și la următoarele discipline sportive aflate în calendarul competițional din anul școlar 2019-2020”, a declarat Artur Schvaner, directorul adjunct al Școlii Gimnaziale Nr. 8 din Reșița.

JCS-Ștefan Moraru