Școală de vară pentru tinerii cărășeni - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Unde? La Straja, în perioada 1-7 septembrie 2019, prin proiectul „Sport și nutriție în natură pentru TINEri”, finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Proiectul are ca scop principal creșterea numărului de tineri din zona de sud-vest a României (Caraș-Severin, Timiș, Hunedoara și Gorj) care practică un stil de viață sănătos, în comuniune cu natura, prin intermediul unei tabere gratuite de sport și nutriție.

„Tinerii cărășeni care doresc să se afle printre cei 40 de beneficiari (cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani) interesați să îmbrățișeze un mod de viață sănătos și să ia parte la 4 ateliere de educație fizică și sport, 7 ateliere de nutriție, 7 ateliere de educație în natură și 1 atelier de igienă dentară, sunt invitați să se înscrie prin completarea unui formular AICI. Termenul limită de înscriere este 24 august 2019, ora 23.59. În 25-26 august va avea loc selecția aplicanților, iar la finalul zilei de 26 august tinerii vor afla dacă au fost aleși pentru școala de vară”, a precizat Marius Bucur, de la Asociația Descoperă Muntele”, cel care stă la dispoziția tinerilor pentru alte detalii la tel. 0727 851654 sau la adresa de e-mail descoperamuntele@gmail.com.

R.M.