Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat temporar, miercuri, 29 martie, între orele 9 și 15, pe șase străzi din orașul Bocșa: Sadovei, Aleea Trandafirilor, Victoriei, Semenicului, 1 Mai și Republicii!

Potrivit celor de la gaz, întreruperea este necesară pentru cuplarea noilor conducte și branșamente de pe străzile Bistriței și Sadovei la sistemul de distribuție.

Delgaz Grid continuă programul de investiții în județul Caraș-Severin, în această săptămână urmând să fie finalizată o importantă lucrare de modernizare a rețelei de gaze naturale din orașul Bocșa. Investiția, în valoare de 1,5 milioane de lei, a constat în înlocuirea conductelor și branșamentelor pe o lungime de peste 3,5 kilometri, pe străzile Bistriței și Sadovei. Beneficiarii sunt clienții din localitate, care vor avea asigurată continuitatea în alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță!“, se arată într-un comunicat remis redacției.

Așadar, toate focurile trebuie închise, iar la reluarea serviciului, trebuie supravegheat, timp de jumătate de oră, modul de ardere a gazelor. Iar în cazul în care apar probleme sau se simte miros de gaz, trebuie apelat la unul dintre numerele 0800.800.928 (gratuit) sau 0265.200.928 (taxabil cu tarif local).

JCS-A.M.