Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Veşti bune pentru bocşeni după ce cinematograful din localitate a intrat, în sfârşit, în patrimoniul local.

Aflat într-o stare avansată de degradare, imobilul, în care nu s-a mai rulat nici un film de peste două decenii a fost cumpărat de Primăria Bocşa, săptămâna trecută, cu 320.000 de lei.

Potrivit declaraţiilor primarului Eugen Cismăneanţu, clădirea va fi transformată într-o sală multifuncţională, ce va fi folosită atât pentru proiecţii de film, cât şi pentru şedinţe, serbări ori festivităţi. Însă, pentru reabilitarea şi modernizarea imobilului, este nevoie de o investiţie serioasă. Cum administraţia locală nu dispune de banii necesari pentru o astfel de lucrare, din 2014 va încerca să obţină o finanţare europeană.

„Nu am făcut nici un fel de studiu legat de costurile acestui proiect, însă vom demara toate procedurile necesare, începând de anul viitor. Menţionez că pe lângă cumpărarea cinematografului, în patrimoniul primăriei a mai intrat şi o suprafaţă de 1.400 de metri pătraţi, parcul mic, aşa cum îl cunosc bocşenii, din lateralul primăriei”, a explicat primarul oraşului Bocşa.

Roxana Bălan Nafiru

3 Comments

  1. Mare realizare ai facut domne’ primar…cu parere de rau mentonez ca de cand ai ajuns in acesta functie nu ai facut mai nimic din cate ai promis.Toti sunteti o apa si-un pamant….vai de noi , vai de tara asta

    • suma enorma platita pentru un imobil intr-o asa stare de degradare,intradevar arata foarte urat ,mai cu seama fiind langa primarie ,dar legea spune a se putea da amenzi pentru curatenie si neintretinere si astfel se mai adunau si ceva bani la bugetul local si probabil proprietari au fi vandut la un pret mai mic imobilul,dar la noi ….ce sa mai zice poate totusi se va face in urmatori doi ani ceva.

  2. aici pe site se pun doar mesaje pro primari ca altfel nu se explica de ce nu a -ti postat cometariul meu ….asa cum spuneam mai devreme , in tara asta neamuri si relatii plus lingai de aia suntem unde suntem ca tara

Adaugă comentariu