Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a II-a a turneului tradițional maraton Top Blitz 2015, la șah au participat 12 jucători. O rundă în care Mihai Bolintiș a reușit să se impună din nou, cedând o singură partidă la Ioan Calomfirescu.

Drept urmare, a ocupat locul întâi, cu 10 puncte, fiind urmat de Ioan Păduraru, cu 8,5 puncte, unul dintre adversarii care pot să-i pericliteze poziția de lider, și de Gheorghe Hock, cu 8 puncte. Astfel, în clasamentul general, Mihai Bolintiș încercă să se distanțeze, cu 22 de puncte, secondat de Gheorghe Hock, 16,5 puncte, Ioan Păduraru, 15,5 puncte, juniorul Cristian Daniel Pădurean, 14 puncte, și Alexandru Pîrșan, to 14 puncte, departajați de coeficienții specifici.

În altă ordine de idei, Asociația Județeană de Șah Caraș-Severin va organiza sâmbătă, 24 ianuarie, cu începere de la ora 9.30, la Sala Polivalentă din Reșița, „Cupa Unirii 2015“ la șah activ, la care sunt invitați să participe toți iubitorii sportului minții din județ și nu numai. Va fi un turneu cu șapte runde, în sistem elvețian, open general, cu 15 minute timp de gândire pentru toate mutările. „La concurs nu se va percepe taxă de participare“, ne-a mai precizat Mihai Bolintiș, secretarul A.J. de Șah Caraș-Severin.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Ar fi fost mai interesant articolul dacă fotografia care îl însoţeşte l-ar fi ilustrat pe Ioan Calomfiresc uînvingătorul liderului absolut sau pe Gheorghe Hock, urmăritorul lui. Oricum, copilul Pădurean este aşteptat să mai crească să ajungă în dreptul obiectivului fotografic….

Adaugă comentariu

Enable referrer and click cookie to search for pro webber