Să vină zăpada la Caransebeș! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Ninsorile preconizate pentru perioada următoare nu sperie Primăria Caransebeș, așa că iarna poate să-și intre cu adevărat în drepturi și în capitala gugulanilor pentru că nu va lua prin surprindere municipalitatea!

Atât la dotări, cât și la material antiderapant, Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare (SPIR) din subordinea administrației locale stă bine, mai ales că în ultima perioadă și parcul auto a fost înnoit, cu bani de la bugetul local, aproape jumătate de milion de lei. „Ne-am asigurat, poate știți, poate nu, cu utilaje foarte noi la SPIR, suntem pregătiți pentru o iarnă care vine mai greu. Noile utilaje pot fi însă folosite și pentru alte situații, nu sunt doar pentru iarnă, sunt deja în curtea SPIR-ului”, a spus zilele trecute primarul Felix Borcean.

Potrivit șefului SPIR, inginerul Vasile Megan, în stocuri sunt 15 tone de clorură de calciu, 300 tone de sare și 150 tone de nisip, iar la capitolul utilaje ultima achiziție este un tractor ZETOR cu lamă, în câteva zile fiind așteptată și o sărăriță nouă cu remorcă. „Mai avem complet funcționale autocamionul SCANIA cu lamă și sărăriță, Unimog cu lamă și sărăriță, tractoraș cu lamă și sărăriță, două pluguri de zăpadă după tractor și două freze de zăpadă, suntem pregătiți să intervenim în cazul în care situația va impune acest lucru”, a mai precizat Megan.

JCS-R.M.

Adaugă comentariu