S-a terminat și norocul din deplasare! Reșița a luat 4 de la Turris! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut sâmbătă, 24 octombrie, în deplasare, partida cu Turris Oltul Turnu-Măgurele, scor final 1-4. A fost prima înfrângere din deplasare pentru rosso-neri, iar lucrurile încep să se complice pentru formația din Valea Domanului. Cu un golaveraj de 4-13 și cu 8 puncte în 8 meciuri, Reșița se îndreaptă tot mai alert spre locurile retrogradabile!

În partida cu Turris, fundașul Lorenzo Acka a primit cartonașul roșu în minutul 21, iar golul de onoare al Reșiței a fost înscris de Alin Dudea în minutul 32. Pentru gazde au înscris Cioinac, Voinea și Niță a reușit o dublă.

„Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea. Din punctul de vedere al rezultatelor, nu se întâmplă ceea ce ne-am dorit sau ceea ce am pregătit. În continuare, suntem afectaţi de tot mai multe probleme de sănătate, de acest COVID, care ne-a obligat să lăsăm şapte jucători acasă. Vineri seară am întâmpinat din nou probleme, am avut jucători care nu au putut să doarmă pentru că au avut febră, dar am luat decizia să respectăm competiţia, să mergem mai departe cu ceea ce avem. După cum aţi văzut, nu ne-a ajutat nici startul de joc. Nişte greşeli impardonabile, acea eliminare stupidă care a fost regulamentară, dar cred că în repriza a doua am arătat o cu totul altă faţă, chiar dacă am jucat cu un om în minus. Felicit jucătorii pentru repriza a doua, pentru dăruirea de care au dat dovadă, pentru modul în care ne-am adunat. Nu este un moment uşor, cu marile lipsuri pe care le avem. După cum am spus, am lăsat şapte jucători acasă, iar pe alţi doi nu am putut să-i folosim. Nu ştiu ce se va întâmpla, săptămâna viitoare vor fi din nou teste, încercăm să ne adunăm şi să rezolvăm problema aşa cum putem. După meciul cu Pandurii, eu am plecat de la Reşiţa împreună cu colegii mei, dar, la insistenţele conducerii, şi chiar ale lui Alex Pelici, am revenit luni ca să pregătesc acest joc. În acest moment, nu ştiu care este situaţia mea, mi s-a spus doar că am un contract pe care trebuie să-l respect. După cum ştiţi, eu mă ocup şi de centrul de copii şi juniori de la Reşiţa, unde cred că s-au făcut lucruri bune, cu care ne putem mândri. Urmează să revenim la Reşiţa, unde se va lua o decizie pentru ceea ce urmează să se întâmple în continuare”, a declarat Călin Cheregi, antrenorul interimar de la CSM Reșița.

CSM Reșița: Alberto Cobrea, Lorenzo Acka, Andrei Dumitraș, Daniel Ciobanu, Caius Lungu, Cătălin Bagherea, Emanuel Dat, Laurențiu Buș, Laurențiu Breșneni, Robert Boboc și Victor Astafei.

Rezerve: Eduard Zimmermann, Ionuț Găman, Cristian Danci, Ovidiu Rașoveanu, Alin Dudea, Bruno Vasiu și Nini Popescu.

În etapa următoare, CSM Reșița va juca sâmbăta viioare acasă cu Concordia Chiajna.

JCS-Ștefan Moraru