Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a obținut vineri, 29 aprilie, prima victorie din play-off, după ce s-a impus acasă cu scorul de 2-1 în fața echipei CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu! Golurile cărășenilor au fost înscrise de Cristi Danci, din lovitură de la 11 metri și de Manu Jinga, care a marcat cu un șut din fața porții, în timp ce pentru oaspeți a redus din handicap Lupuleț, tot din lovitură de la 11 metri!

După o serie de patru înfrângeri la rând, elevii lui Boșco au spart „gheața” și au obținut primele puncte din play-off. În urma acestei victorii, Lupacul a urcat în clasament, este pe 3, cu un punct peste Pandurii Târgu Jiu. Lupta pentru primele două locuri este deja încheiată, cu CSM Reșița și CSM Deva pe aceste poziții și în această ordine.

„În sfârșit ni s-a îndeplinit visul și ni s-a spart și ghinionul. Având în vedere că precedentul joc, cel cu Deva, l-am pierdut nemeritat în opinia mea, se pare că băieții au înțeles ceea ce le-am cerut. Cu toate că am întâmpinat dificultăți în a compune primul 11, am avut doar 13 jucători în lot, am reușit să câștigăm. Cei mai importanți jucători au fost accidentați. Felicit tot lotul pentru că am dominat jocul de la un capăt la altul și am avut ocazii bune. Până la urmă, victoria este meritată și mă bucur că am luat cele trei puncte. Urmează marți jocul cu Reșița și cred că va fi o săptămână foarte grea, aglomerată, cu două jocuri dificile. După jocul cu Reșița vom evolua în deplasare la Deva. Ne dorim să facem jocuri bune și sperăm ca de la meci la meci să luăm plusurile”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

Voința Lupac: Trașcă, Cega, Bărbulescu, Circa, Vichente Marcu, Săndescu, Danci, Giurică, Lucica, Jinga, Cristodulo.