Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Prima etapă din 2024 a campionatului județean de futsal s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute și a consemnat meciuri spectaculoase, cu multe goluri marcate!  Progresul Ezeriş a trecut cu scorul de 6-2 de Voința Lupac, Record Reșița a bătut cu 7-4 pe AS Muncitorul Reșița, CS Negrea a cedat, scor 1-4, în fața echipei Fotbal Dream Reșița, iar CS Muncitorul a stat!

„Ne bucurăm că ne-am întors în sală după câteva săptămâni și am văzut că toată lumea a revenit cu poftă de joc. Meciurile au fost spectaculoase, am văzut și foarte multe goluri. Noi, cei de la echipa AS Muncitorul Reșița, suntem o trupă de veterani care păstrează bucuria de a juca fotbal și încearcă să facă față în lupta cu tineretul. Este o competiție prietenească, dar și a orgoliilor. Suntem adversari în teren, dar prieteni după meci.”, a declarat Sorin Seliman, căpitanul echipei AS Muncitorul.

„A fost prima etapă care s-a jucat anul acesta, în continuarea sezonului de toamnă. A fost o bucurie reîntâlnirea cu fotbalul, cu adversarii, cu colegii noștri. A fost primul meci pentru noi în noul an, am câștigat categoric cu echipa de pe locul 2. Noi o să încercăm să ne îmbunătățim jocul în continuare, să ne păstrăm locul 1, dar mai ales să jucăm de plăcere, pentru că la competiția aceasta obiectivul este să jucăm fotbal şi să ne simțim bine.”, a spus Cristian Şodâncă, reprezentantul formației Progresul Ezeriş.

„Suntem foarte bucuroși că am reușit să reîncepem campionatul județean de futsal. S-a disputat prima etapă din returul campionatului. A fost un spectacol agreabil, sperăm ca și după această vacanță echipele să dea dovadă de fair-play şi să facă o figură frumoasă în fotbalul de sală din Caraş-Severin!”, a adăugat și Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru