Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În calitate de secretar al comisiei pentru Apărare și Siguranță Națională, deputatul liberal face apel la reprezentanții PSD să nu-și bată joc de pensionarii militari!

Pensionarii militari care au slujit țara merită respect! Din păcate, reprezentanții PSD din Biroul Permanent al Camerei Deputaților se opun dezbaterii în procedură de urgență a proiectului depus de PNL care prevede actualizarea în mod permanent a pensiilor militare și indexării lor cu solda de grad. Pensionarii militari nu trebuie folosiți în campanie de PSD. Ca secretar al comisiei pentru Apărare și Siguranță Națională voi susține această lege și fac apel către colegii de la PSD să nu își bată joc de pensionarii militari!“, a avertizat deputatul Dumitru Rujan.

Oficialul consideră că această propunere a PNL trebuia sprijinită și de PSD, mai ales că ar fi existat un acord în coaliția de guvernare pe acest subiect. „Mai mult, dincolo de faptul că PSD nu a respectat acordul, există sute de mii de cetățeni care așteaptă această lege și, pe cale de consecință, ar trebui să o votăm cât mai repede!“, a încheiat Rujan.

JCS-T.K.

4 Comentarii

  1. Cam târziu bade, cam tarziu ca sa te mai creada cineva ca ești de partea militarilor…

  2. Cei care au luptat de la popota merita respect, ceilalti nu. Bine ca securistii si militienii pensionati la 45 de ani merita respect dar cei care au lucrat in mina pana la varsta de pensionare nu. Sunteti un partid care merita sa dispara din istorie la fel ca PNTcd.

  3. @Vio, nu toată lumea a făcut armata la popota și nu toți s-au pensionat la 45 de ani, terfeliti armata și o puneți în aceeași găleată cu specialii din parlament și justiție campionii corupției. RUȘINE!
    Cât despre mineri sau alte categorii de oameni care au lucrat în condiții grele tot respectul, dar nu armata a făcut legea pensiilor și nici recalcularea. Respectul ar trebui să fie reciproc.

  4. Da mai reșițene, respect pentru armata care a tras în decembrie și a omorit sute de oameni. Merită toți pensie specială, mai ales ca n-au fost în stare în 35 de ani să curețe armata de lichele.

Adaugă comentariu