Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va întâlni sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 11:00, formația Unirea Slobozia, pe stadionul Mircea Chivu din Reșița!

Până în acest moment, rosso-nerii n-au reușit să câștige vreun meci acasă: au pierdut, scor 0-4, cu Petrolul și au înregistrat o remiză fără goluri cu Poli Timișoara. În schimb, CSM Reșița a obținut două victorii consecutive în partidele din deplasare. Elevii lui Alex Pelici s-au impus la limită în jocurile cu Aerostar Bacău și Gloria Buzău.

CSM Reșița se află pe locul 10, cu 7 puncte în 4 mecuri jucate. Unirea Slobozia se află pe poziția 16, cu 4 puncte strânse în tot atâtea jocuri. Formația din Slobozia n-a obținut până acum niciun succes pe teren străin, iar CSM Reșița încă n-a caștigat acasă în această ediție de campionat.

„Sperăm să spargem gheața și să câștigăm primul meci de pe teren propriu. Băieții au un moral bun, venim după succesul din deplasare cu SCM Gloria Buzău și ne dorim să legăm câteva victorii pentru a urca în clasament. Dacă vom lega două sau trei victorii, altul va fi moralul băieților și altfel vom aborda meciurile viitoare”, a spus Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

Lider în Liga 2 este Universitatea Craiova 1948, cu 13 puncte obținute în 5 jocuri. Cu oltenii, rosso-nerii se vor întâlni în turul 3 al Cupei României, miercuri, 7 octombrie, de la ora 14:30, în deplasare.

JCS-Ștefan Moraru