Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primul antrenament din 2023 pe care-l vor susține elevii lui Călin Cheregi va fi pe 19 ianuarie, iar reunirea echipei se va face la baza sportivă din Valea Domanului!

„Legat de pregătire nu excludem nici varianta de a rămâne la Reșița. Avem condiții foarte bune de pregătire pentru această perioadă a anului la baza noastră de antrenament. Suntem în discuții avansate cu mai mulți jucători, dar evaluăm foarte atent toți jucătorii. Dorim să aducem doar jucători care pot evolua ca titulari. Pe cei pe care îi avem în lot au avut evoluții bune și foarte bune. Programul meciurilor de pregătire este stabilit, dar pot apărea mici modificări în funcție de locația și data în care vom efectua perioada de pregătire centralizată. Vom avea amicale cu Corvinul Hunedoara, FC Progresul Ezeriș, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Phoenix Buziaș și o dublă cu Șimian, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

CSM Reșița ocupă primul loc în Seria a VIII-a a Ligii 3 după primele 15 meciuri, cu 33 de puncte. Șoimii Lipova cu 32 de puncte și Ghiroda și Giarmata Vii cu 30 vor fi principalele adversare ale Reșiței pentru ocuparea primei poziții. Chiar în prima etapă din 2023, care va fi pe 11 martie, CSM Reșița va întâlni, pe teren propriu, Ghiroda și Giarmata Vii.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea