Rosso-nerii, meci de pregătire cu Progresul Ezeriș - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița se pregătește în cantonament organizat la baza sportive din Valea Domanului, iar sâmbătă, de la ora 12:00, va juca un amical cu Progresul Ezeriș!

În funcție de starea terenurilor, meciul de pregătire se va juca pe stadionul Gloria sau pe cel din Valea Domanului. În acest moment, Alin Minteuan are la are antrenamente 27 de jucători, dar a mai declarat că-și mai dorește unul sau doi fotbaliști.

Alin Minteuan este mulţumit până acum de cum corespund şi sper să terminăm bine acest cantonament, să nu fie accidentaţi şi să fim apţi la prima etapă. Sâmbătă vom mai avea un meci amical cu Progresul Ezeriş, unde vrem să vedem mai mulţi juniori de la centrul nostru. Apoi, în data de 5 februarie vom juca meciul cu Ripensia, iar după aceea avem la Severin meciul cu FC Universitatea Craiova, în data de 6 sau 7. Sunt şi meciuri cu echipe de Liga 3, dar şi meciuri cu echipe de Liga 2 care se bat la promovare, aşa cum au fost jocul cu Poli sau cel cu Craiova, care urmează. Este o perioadă mai grea pentru jucători, perioada aceasta de iarnă şi încercăm să le asigurăm condiţiile necesare, să fim alături de ei, ca să fie cât mai bine pregătiţi”, a declarat Cristi Bobar.

Fotbaliștii care se află în cantonamentul Reșiței sunt: Cristian Zimmermann, Alberto Cobrea, Laurenţiu Breşneni, Bogdan Szijj, Lorenzo  Acka, Andrei  Dumitraş, Alexandru Sălcianu, Alin Dudea, Adrian Ilie, Victor Astafei, Alexandru Dulca, Nini Popescu, Emanuel Dat, Vlad Chera, Robert Boboc, Cristian Danci, Laurenţiu Buş, Sergiu Rimovecz, Sergiu Borz, Denis Brînzan, Robert Mihaly, Alexandru Sima, Claudiu Matiş, Alexandru Negru, Paul Mereu, Miroslav Veca şi Demetris Cristodulo.

JCS-Ștefan Moraru