Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Jucătorii de la CSM Reșița au efectuat joi primul antrenament din acest an la baza din Valea Domanului! La prima ședință de pregătire au luat parte 30 de jucători, inclusiv noile achiziții!

Alfred Boateng Mensah, Alexandru Dane și Remus Trancă au semnat cu Reșița, iar antrenorii au mare încredere în potențialul lor, Bobar declarând zilele trecute că va aduce jucători care să se impună în primul 11. Alfred Boateng Mensah joacă pe postul de mijlocaș central, este născut în 1996 și a mai evoluat la: Zeeburgia, Magreb 90, USV Hercules, Almere City U21 și Pandurii Târgu Jiu. Remus Trancă evoluează ca mijlocaș lateral, este născut în 1999 și a mai jucat la CSU Craiova, Turris Turnu Măgurele și CSM Slatina. Alexandru Dane este un atacant născut în anul 2002 și a jucat la Borussia Dortmund U17, Borussia Dortmund U19, FC Iserlohn și CSM Slatina.

„Am început pregătirea organizată, deși jucătorii au avut un program individual pe parcursul vacanței. Perioada de pregătire am planificat-o astfel încât să ne antrenăm nouă zile la baza proprie, urmând ca săptămâna viitoare să jucăm un amical cu Voința Lupac. După aceea vom pleca în cantonament la Băile Herculane pentru șapte zile, iar apoi vom continua perioada de pregătire la baza proprie. În jocurile test vom urmări gradul de pregătire al fiecărui jucător, pentru ca la începerea campionatului să găsim cel mai bun 11. După partida de sâmbăta viitoare cu Lupacul, vom întâlni Corvinul Hunedoara, Buziaș, Viitorul Târgu Jiu, o dublă cu Șimianul și returul cu Corvinul. În acest moment au semnat cu noi Alfred Boateng Mensah, Alexandru Dane și Remus Trancă. Nu se pune problema de plecări, deoarece jucătorii au avut în prima parte a campionatului evoluții bune, spre foarte bune. Cei care au venit trebuie să fie certitudini și să confirme. În cantonamentul de la Herculane intenționez să iau 24-26 de jucători. Ne dorim să ducem cât mai mulți juniori. Obiectivul pentru sezonul de primăvară va fi să câștigăm toate meciurile și nu ascundem faptul că vom încerca să promovăm”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

JCS-Ștefan Moraru