Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 11:00, în deplasare, cu Turris-Oltul Turnu Măgurele, în etapa a IX-a a Ligii 2!

Chiar dacă rosso-nerii încă nu au antrenor principal după demisia lui Alex Pelici și se confruntă cu probleme de lot, până în momentul de față sunt neînvinși în partidele din deplasare. CSM Reșița s-a dovedit o echipă solidă la jocurile de pe teren străin, în schimb pe teren propriu prestația rosso-nerilor a lăsat mult de dorit.

CSM Reșița a început să coboare în clasament în ultimele etape, acum este pe 14, cu 8 puncte obținute în 7 etape. 7 din cele 8 puncte au fost obține în jocurile din deplasare. Turnu Măgurele stă mai bine în clasament, este pe locul 8, la 5 puncte de locul I, ocupat de FC Universitatea Craiova 1948.

Antrenor interimar este Călin Cheregi, acesta fiind ajutat să pregătească meciul cu Turris de Dan Boltașiu. Președintele Cristi Bobar are mai multe propuneri pentru postul de antrenor principal, dar în momentul de față este dificil să aducă un antrenor pentru o perioadă mai lungă de timp. „Într-adevăr, în vestiar este acum o atmosferă mai apăsătoare, au fost mulţi jucători care după meciul cu Pandurii au vrut să plece acasă, pentru că erau foarte supăraţi. Ei sunt conştienţi de situaţia în care ne aflăm şi sunt sigur că ne vom redresa. În momentul de faţă, ca preşedinte al clubului, trebuie să găsesc soluţii pe care trebuie să le prezint domnului primar, nu să mă plâng. Atâta timp cât conduc acest club, trebuie să găsesc soluţii şi să le aduc în faţa dânsului”, a spus Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru