Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. „PMP e un partid de dreapta. Foarte adevărat!“, susţine preşedintele CJ, Romeo Dunca, „dar nu toţi cei din acest partid sunt. Aici la noi, PMP-ul face alianțe si cu stânga dacă acestea rezolvă interesele d-lui Ionuț Popovici. Analizați situatia alianțelor pentru majorități în consiliile locale din comunele Carașului și veți vedea“.

În 2016, PMP a facut o alianță rușinoasă în Consiliul Judeţean Caraș-Severin, în urma căreia PSD -ul lui Mocioalcă, prin Silviu Hurduzeu, a ajuns la putere, spune şeful judeţului, Romeo Dunca.

„În acest fel jaful din banul public s-a împărțit între cei doi reprezentanți de partid. Mocioalcă a păstrat influența la banii furați de la popor prin Direcția județeană de drumuri, via Bejeriţă, Știka şi firmele de sub influența lor, iar PMP-ul, prin Ionuț Popovici, a făcut regulile la DGASPC. În acest fel, această direcţie a ajuns să adăpostească persoane care nu au nici o treabă cu protecția socială, încasând salarii nemeritate. Persoanele asistate, prin scheme de hoție nerușinată au ajuns să extragă din bugetul unui județ vandalizat până la 6000 eur/ asistat. Trist e că o mare parte din sume nu au servit persoana asistată, ci doar asocierea canceroasă gestionată de reprezentantul PMP. Din acest motiv, dle Tomac, deşi m-aţi convins că dvs şi marea majoritate a PMP-ului sunteţi persoane oneste, puteţi face astfel de afirmaţii numai după ce vă faceti curățenie în propriul partid. Ce folos că în parlament nu, dacă în teritoriu da…“, a mai precizat Romeo Dunca.

Comandat de Partidul Național Liberal, filiala Caraş-Severin. Cod mandatar financiar: 11200025