Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Omul de afaceri a fost anunțat astăzi, într-o conferință de presă susținută de șeful PNL Caraș-Severin, ministrul Marcel Vela, primarul Reșiței, Ioan Popa și alți lideri liberali cărășeni, drept candidatul cu care PNL încearcă să câștige șefia Consiliului Județean!

“Rugămintea venită din partea domnului Marcel Vela pentru a mă alătura acestei administrații am acceptat-o cu emoție și cu plăcere, este o ocazie și o șansă reală de a pune în practică proiectul Nedeea. Problemele județului nu se rezumă doar la dezvoltare turistică, am venit să mă ridic la nivelul așteptărilor celor care au avut încredere în mine. Politică nu am făcut, nu mă pricep, mă pricep în schimb la a mă înconjura de oameni care au calități și orice reușită în orice domeniu este dată de a-ți alege oamenii pricepuți. Sunt un om care acceptă repede că nu le știe pe toate. Sper să facem ca acest județ să fie acolo unde Mama Natură l-a înzestrat!”, a declarat candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Principalele obiective ale lui Dunca, în cazul în care va câștiga Consiliul Județean, sunt valorificarea bogățiilor județului, chibzuirea banului public, grija față de bogățiile județului, măsuri pentru crearea de locuri de muncă bine plătite și aducerea cărășenilor acasă, dar și o analiză economico-financiară pe ultimii 10 ani a activității CJ Caraș-Severin.

“Îi spun lui Romeo ce am trăit pe pielea mea, bănățenii din Banatul de Munte sunt oameni foarte greu de cucerit, dar odată ce le-ai cucerit sufletul îți vor fi aproape și sunt convins că Romeo va face același lucru. Și mai sunt convins că vom face treabă bună împreună și Banatul de Munte va fi pus la locul la care trebuie să stea în următorii ani”, a spus și primarul Reșiței, Ioan Popa, care e sigur că va avea ușa deschisă tot timpul la un CJ condus de Romeo Dunca.

“Ce vă garantăm noi aici, împreună, este că PNL este alături de tot județul Caraș-Severin și astăzi am dat dovadă că suntem preocupați de performanță și calitate în administrație, de oameni competenți și care au dat dovadă că au reușit în viață. Poate în alte partide această funcție este pentru a recompensa pe cineva care dorește privilegii, pe unii care au anumite poziții în partid. Vreau să vă spun că această funcție nu este nici pentru recompense, nici pentru privilegii, este o onoare și în același timp o mare obligație. Pe umerii lui Romeo Dunca și pe umerii noștri, ca partid, stă viitorul județului Caraș-Severin și acum, la aproape 31 de ani de la Revoluție, vom arăta că județul Caraș-Severin poate deveni Elveția României”, a încheiat și liderul PNL Caraș-Severin, ministrul Marcel Vela.

JCS-Nina Curița