Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Sâmbătă, 24 august, de la ora 19, la Unicorn Farmec din Anina puteţi asculta rock, pop și funk clasic din anii ’70, ’80 și ’90! Pe lângă bunătăţile pe care le găsiţi la resturantul recent deschis şi foarte apreciat de toţi cei care îi trec pragul, sâmbătă, UNICORN FARMEC vă pregăteşte o surpriză: un concert susţinut de ROLAND HAGEN.

Pasiunea sa pentru chitară a început devreme. Jimmy Hendrix, Deep Purple și Sweet erau eroii săi de la început. A crescut cu rock și pop în legendarii ani ’70. A cântat pe scene mari şi mici. Marca sa comerciala este vocea sa deosebită. A fost frontmanul lui Dirty Shoes, basistul și cântăreţul formaţiilor NoDoubt și Maxime. În calitate de cofondator al trupei Stahlzeit, ani de zile a susţinut turnee prin Germania, Olanda, Belgia, Austria, Italia și Elveția. Acum vine la ANINA. Gama pieselor sale include în principal rock, pop și funk clasic din anii ’70, ’80 și ’90, cu siguranță există ceva pentru fiecare gust muzical.

„Îmi place muzica – și îmi place audiența – dacă tu te distrezi, mă distrez şi eu! Let’s Rock“, ne-a spus Roland Hagen. Aşadar, muzică bună, distracţie, delicii şi relaxare la Unicorn Farmec, toate învăluite în culorile apusului de soare.