Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Autovehiculul era neînmatriculat în circulație, în urma accidentului trei persoane fiind rănite ușor!

Polițiști de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, a unui bărbat de 30 de ani, din Caransebeș, bănuit că în noaptea de 19 spre 20 iunie, în jurul orei 00.40, ar fi mutat de la locul producerii unui accident rutier, un autoturism implicat în accidentul produs pe strada Nicolae Bălcescu, la intersecția cu strada Dacilor, fără acordul polițiștilor. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite ușor.“, relatează Poliția județului.

Din cercetările efectuate, oamenii legii au putut stabili că, „după producerea accidentului, în care au fost implicate două autoturisme, unul condus de un bărbat de 68 de ani și cel de-al doilea de un bărbat de 31 de ani, autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani a fost mutat de la locul evenimentului, de fratele conducătorului auto, sosit la fața locului. Din verificările efectuate s-a stabilit că autoturismul nu figura înmatriculat în circulație. În urma accidentului, conducătorul auto de 31 de ani și alți doi pasageri din aceeași mașină, în vârstă de 18 ani, au fost răniți ușor și transportați la spital. Bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui autovehicul neînmatriculat în circulație a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului.“, informează sursa citată.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat procurorului de caz, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, pentru dispunerea de măsuri legale.

JCS-A.M.