Ingrediente reţetă:
Pătrăţele de foietaj (sau bucăţi mai mari şi tăiate), măsline fără sâmburi, parizer, şuncă, cârnăciori, caşcaval, legume (roşii, ardei), eu am folosit ciuperci de data asta, piper, 1 ou bătut cu pic unt lichid (margarina).
Mod de preparare (timp estimat: 30 min, complexitate: redusa)
Punem pătrăţelul diagonal şi îl umplem cu cele spuse mai sus, parizer, măsline, caşcaval, ciuperci, închidem pătrăţelul pe diagonală, ungem colţurile cu ou.
Le facem şi pe celelalte şi le punem în tavă, le ungem din belşug cu ou şi le dăm la cuptor la 200 gr timp de 25-30 minute.
Poftăbună!
ReţetaPatratele de foietaj pentru mic dejun a fost propusă de shumaila pe forum culinar.ro
Alte reţete cu aluat foietaj găsiţi aici:
Somon pe mozzarella si spanac in aluat foetaj ,
Placinta cu branza (urda) – foietaj ,
Andive cu jambon in foietaj .