Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Operatorul de apă al județului continuă dotările cu echipamente operaționale de ultimă generație. Tocmai a fost semnat un nou contract de furnizare de echipamente, în urma derulării procedurii de licitație ce a fost finalizată luna trecută!

„Firma SC Imocon SRL este firma declarată câștigătoare. Acesta va furniza, pe parcursul acestui an, în mai multe loturi, echipamente pentru retehnologizarea AquaCaraș cu o valoare totală de 3.588.290,00 lei fără TVA, informează compania de apă. Contractul cuprinde furnizarea de echipamente pentru întreținerea și operarea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare, montaj și punere în funcțiune, instruirea personalului și asistența tehnică.“

Pe lista echipamentelor achiziționate, care urmează să ajungă în ograda AquaCaraș anul acesta, figurează 5 aparate de sudură prin electrofuziune, 5 aparate de sudură cap la cap, 5 generatoare de curent cu funcție de sudură 10kVA, 3 motopompe autoamorsabile, două motopompe remorcabile, 5 motopompe submersibile, o instalație de foraj orizontal, două generatoare electrice montate pe remorcă, un georadar pentru rețele utilitare, un georadar pentru cartare și dotări pentru Laboratorul AquaCaraș – în valoare de 1,06 milioane de lei.

„Toate echipamentele sunt achiziționate pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor prestate de AquaCaraș SA către clienți și reducerea costurilor de intervenție. Finanțarea este obținută din fonduri europene!“, a mai precizat operatorul de apă.

JCS-Antoniu Mocanu