Reșițencele sunt pe val! Victorie la scor cu Oradea! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Clubul Sportiv Universitatea Reșița a câștigat vineri, 24 septembrie, cu scorul de 40-23, confruntarea cu ACS Tonic Oradea, din etapa a III-a a Diviziei A, Seria B!

Elevele lui Cristian Busuioc au acum șapte puncte obținute în trei jocuri și se află pe locul secund în clasament. Prima este CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud, cu maximum de puncte. Reșițencele au avut un start de sezon bun, dar Busuioc a precizat faptul că de abia acum vor urma meciurile dificile.

„Am întâlnit o echipă formată în majoritatea ei din junioare, din ce am observat, o echipă tânără, despre care nu aveam prea multe informaţii. Trebuie să recunosc că am avut un meci uşor, la un moment dat s-a văzut chiar o lipsă de concentrare din partea sportivelor noastre. Ce pot să spun, a fost o victorie meritată, un joc pe care l-am controlat în permanenţă. Totuşi, trebuie să fim realişti. E clar că aceste junioare nu au putut să ne pună probleme, dar sunt convins că meciurile grele vor urma. Din informaţiile pe care le avem, echipa din Baia Mare nu s-a retras, şi atunci vom avea o deplasare grea acolo. Vom juca cu echipa Centrului Naţional Olimpic de acolo. Momentan suntem pe un drum bun, cu două victorii şi un egal din trei etape, un bilanţ pozitiv. Sper să continuăm în aceeaşi formă, dar repet, trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că deocamdată am avut parte şi de un program accesibil”, a declarat prof. Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Alexandra Popescu, Andra Ioţa, Crina Asaftei (3), Maja Eremici (4), Alina Cristea (1), Daiana Giuca, Rebeca Vlădăşel (11), Iulia Bledea (9), Irina Ciobanu (3), Timeea Dumitrache, Ioana Şiman (4), Simina Buzzi (1) și Cătălina Dumitrescu (4).

În etapa IV-a, CSU Reșița va juca joi, 30 septembrie, în deplasare, cu CNOPJ Baia Mare.

JCS-Ștefan Moraru