Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Tânăra de 19 ani a fost premiată la sediul Direcţiei Judeţene de Sport Caraș-Severin de către Dorin Voina, directorul executiv al DJS, pentru performanțele reușite atât la junioare cu CSȘ Caransebeș, cât și la beach volley!

Din acest sezon, Ioana Mănăilă a făcut pasul spre marea performanță, transferându-se la o echipă de top a voleiului românesc, CSM Lugoj. „Am început voleiul la Reșița, la 14 ani, cu dl prof. Niță, apoi am jucat la CSȘ Caransebeș până în această vară, când am semnat un contract profesionist cu CSM Lugoj. E altceva decât la juniori, ești determinată să te ridici la nivelul jucătoarelor cu experiență. Am fost convocată și la lotul național de volei de beach volley, am fost la Europenele U 22, a fost o experiență foarte frumoasă pentru mine. Îmi doresc foarte tare să joc din ce în ce mai bine, să joc cât mai mult, să mă mențin titulară la Lugoj și să câștig cu echipa cât mai multe trofee.”, a spus Ioana Mănăilă, cea pentru care voleiul e cel mai frumos sport de echipă.

„Am premiat-o pe Ioana Mănăilă la disciplina volei, o sportivă din Reșița cu multe rezultate excepţionale atât la voleiul de sală, cât și la voleiul pe plajă și care joacă în acest moment, la doar 19 ani, la una dintre echipele de top din campionatul de volei a României – CSM Lugoj!!! Felicitări Ioana și antrenorilor Eduard Niță și Laura Andrei care au reușit să-i călăuzească drumul spre voleiul de performanță!”, a precizat și profesorul Dorin Voina, adăugând că Direcția Județeană de Sport va continua să-i premieze pe cei mai buni sportivi cărășeni.

JCS-R.M.