Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița-CSM Sighișoara se joacă sâmbătă, 12 martie, de la ora 12, în Polivalenta reșițeană, în cadrul etapei cu numărul 5 din play-off-ul Diviziei A!

Elevii lui Bote și Rohozneanu au pregătit meciul cu Sighișoara printr-un amical jucat miercuri cu prim-divizionara SCM Politehnica Timișoara, handbaliștii din județul vecin impunându-se cu 31-25.

„Miercuri am jucat un amical acasă cu prima echipă a celor de la Poli și am pierdut la șase goluri, scor 25-31. Avem nevoie de astfel de jocuri, cu echipe mai bune pentru a prinde experiență. În campionatul Diviziei A vom juca sâmbătă, 12 martie, de la ora 12:00, cu CSM Sighișoara. Legat de obiective, din punctul meu de vedere este devreme să promovăm în Liga Națională. Media de vârstă a echipei este de 20 de ani și trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Cu o echipă atât de tânără nu vom putea face față în Liga Națională”, a precizat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

CSM Reșița e pe 2 în clasamentul play-off-ului, cu 3 victorii și o singură înfrângere, etapa trecută la Odorhei, în timp ce Sighișoara e penultima.

JCS-Ș.M.