Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 26 noiembrie, cu scorul de 4-0, partida cu ACB Ineu, în etapa a XIV-a a Ligii 3, Seria a VIII-a! Toate cele patru goluri au fost marcate în prima jumătate de oră prin Negru, Breșneni, Chera și Avramovici, iar partea a doua a jocului a fost una mult mai echilibrată, asta și pentru faptul că antrenorul Cheregi a introdus în teren mai mulți tineri jucători!

„În primul rând, cred că cele mai importante sunt cele trei puncte câștigate la acest meci. Aveam nevoie de aceste puncte pentru a reintra în parcursul normal. Am făcut o primă repriză bună, consistentă, cu multe goluri și multe ocazii, iar partea a doua a fost mult mai echilibrată datorită faptului că am gestionat jocul puțin sub altă formă. De asemenea, terenul nu ne-a mai dat posibilitatea în repriza a doua să facem prea mult pentru că s-a desfăcut foarte rău. Am văzut în repriza a doua lucruri bune în evoluția echipei și mă bucură faptul că am terminat meciul cu foarte mulți juniori în teren. Urmează jocul cu Pobeda și apoi vom trage concluziile finale de sfârșit de an. Prima parte a sezonului s-a desfășurat exact așa cum mă așteptam, cu multe meciuri atractive, cu rezultate bune. Au mai apărut mici dereglări cauzate de accidentări sau de jucători suspendați. De asemenea, au mai apărut sincope și mă refer aici la meciul cu Pecica, dar și acolo am avut foarte multe ocazii. Și la Pecica am făcut unele lucruri bune din care am avut de învățat. Țin să felicit jucătorii pentru modul cum au evoluat și vom face o evaluare după meciul cu Pobeda”, a declarat antrenorul Călin Cheregi.

„Credeam că ne-am mai maturizat și am eliminat greșelile personale, de grădiniță, pe faza defensivă, dar le-am repetat chiar în fața genului de adversar care nu te iartă la ce calitate are. Echipa din Reșița nu e întâmplător pe locul 1, ne-a taxat imediat și a închis meciul după vreo 30 de minute, cu toate a avut și ea ceva absențe. Să zicem că în repriza a doua am jucat și noi ceva, dar prea multe probleme nu am pus, fiindcă ne precipităm și luăm decizii greșite în ultimii 25-30 de metri de poarta adversă. Terenul a devenit și el foarte greu, iar echipa din Reșița s-a mulțumit și ea să administreze avantajul liniștitor pe care l-a avut”, a spus Cristian Sculici, antrenorul de la ACB Ineu.

CSM Reșița: Zimmermann Cristian, Fota Nicușor, Ardei Cornel, Rimovecz Sergiu, Szijj Bogdan, Chera Vlad, Popescu Ionuț, Petre Robert, Breșneni Laurențiu, Negru Alexandru și Avramovici Alexandru. Rezerve: Mereu Paul, Gomboș Gabriel, Domil Cristian, Bărboianu Ștefan, Mihaly Robert, Erhard Ludovic, Curescu Cristian și Veca Miroslav.

Ineu: Merșca, D. Varga, Mendy, Șerban, Cahill, Zdrențan, Jurj, Spătaru, Ndoye, Rucăreanu și D. Florea. Rezerve: Tulcan, Răsvanță, Udrescu și Wilmer.

Ultimul meci din 2022 pentru CSM Reșița va fi pe 2 decembrie, de la ora 14, în deplasare, cu ACS Pobeda Star Bișnov.

JCS-Ștefan Moraru