Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Este vorba despre prima emisiune de obligațiuni municipale verzi pe care administrația reșițeană o listează la Bursa de Valori București. Cu acest prilej, marți, 5 martie, de la ora 10.00, are loc deschiderea oficială a ședinței de tranzacționare, cu ocazia debutului la bursă a primelor obligațiuni emise de municipiul Reșița!

Evenimentul va fi transmis în direct pe canalele de social media ale Bursei de Valori București, de pe Facebook, YouTube și LinkedIn. Agenda evenimentului este structurată astfel: de la ora 10.00 – Radu Hanga, președintele BVB, Alexandru Petrescu, președinte Autorității de Supraveghere Financiară; Maria-Gabriela Horga, vicepreședintele SIIF, Autoritatea de Supraveghere Financiară; 10.10 – Echipa Primăriei Reșița sună clopoțelul BVB; Ioan Popa, primarul municipiului Reșița; 10.20 – Monica Ivan, directorul general al BRK Financial Group; 10.25 – Valentin Miron, directorul general al VMB Partners; 10.30 – Adrian Tănase, directorul general al BVB; 10.35 – Întrebări și răspunsuri.

Amintim faptul că emisiunea de obligațiuni s-a desfășurat în cadrul unui plasament privat, încheiat în luna noiembrie a anului trecut. Suma atrasă de la investitori a fost de 8,8 milioane de euro.

JCS-Antoniu Mocanu