Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Manifestarea, ajunsă la cea de-a XIII-a ediţie, va organiza competiţii inedite pentru zona de Vest.Manifestarea intitulată Zilele Tinereţii se va desfăşura la Reşiţa, în perioada 27-29 aprilie, în organizarea Casei de Cultură a Studenţilor, precum şi a Asociaţiei Cogito, având drept parteneri primăria municipiului şi Universitatea Eftimie Murgu.

Proiectul, aflat la cea de-a XIII-a ediţie, se doreşte a fi un eveniment de tineret care să sprijine iniţiativele tinerilor, să le stimuleze creativitatea, potenţialul artistic şi participarea civică, a precizat Adela Maria Berbentia, directorul CCS. Zilele Tinereţii au devenit deja, pe plan local, cea mai reprezentativă acţiune de tineret din această perioadă a anului. Şi în 2012, evenimentul va încerca refacerea zidului din zona Triaj, prin realizarea unor noi lucrări şi implicarea unui număr cât mai mare de participanţi la concursul de skateboarding, care este la momentul actual singurul concurs de acest gen din zona de Vest a României“.

Manifestarea se va desfăşura după următorul program principal: vineri şi sâmbătă, între orele 11.00 şi 18.00, în zona Triaj – Graffiti (participă artişti din Timişoara, Oradea şi Târgu-Mureş), sâmbătă, de la ora 11.00, în Parcul de la Intim – Skate Contest (sunt asteptaţi participanţi din Timişoara, Drobeta Turnu-Severin, Slatina şi Bucureşti).

Antoniu Mocanu