Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cupa „Reșița – Basketball Challenge” va avea loc sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 10, la sala de sport a Liceului Teoretic Traian Vuia din Reșița, competiție la care va participă și o formație din Serbia.  Echipele care se vor concura sunt: Lupii Reșiței, Valbon Arad, New Generation Timișoara, Lupii Moldova Nouă, Drink Team Reșița și Club C.A. Tajm din Novisad.

„Este un turneu internațional prin care se urmărește promovarea sportului și a baschetului, în special în rândul tinerilor reșițeni. Turneul se va desfășura pe mai multe categorii de vârstă: sub 12 ani, sub 14 ani și seniori. Și-au anunțat prezența patru echipe la categoria de vârstă sub 12 ani: Lupii Reșiței, Valbon Arad, New Generation Timișoara și Lupii Moldova Nouă. De asemenea, se vor întrece la categoria sub 14 ani formațiile: Lupii Reșiței, New Generation Timișoara și Lupii Moldova Nouă. Le seniori se vor confrunta alte patru echipe: Drink Team Reșița, Valbon Arad, Lupii Moldova Nouă și Club C.A. Tajm din Novisad. Îi invităm pe toți cei care doresc și le place sportul să asiste la aceste meciuri rezervate atât copiilor, cât și adulților. Este prima ediție de acest fel, o premieră pentru Reșița și sperăm că vor fi cât mai multe ediții”, a declarat Marius Berinde, reprezentant al Asociației Lupii Dunării.

Acest turneu este organizat de Asociația Sportivă Baschet Club Lupii Dunării din Reșița, Primăria Reșița și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, care va oferi la final diplome, medalii și cupe.