Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Dacă anul trecut, sub cupola universităţii reşiţene, s-au pus în valoare produsele Asus, anul acesta sunt aşteptaţi să exceleze cei de la HP şi Microsoft.

Iubitorii de tehnică de calcul şi pasionaţii de inovaţii sunt aşteptaţi miercuri, 14 mai, de la ora 9.00, pe holul Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa, la deschiderea celei de-a doua ediţii a expoziţiei „Computer Gadget Show”. Evenimentul a debutat anul trecut, când reprezentanţii mediului academic reşiţean au adus sub cupola universităţii ultimele noutăţi ale celor de la Asus, în ediţia de anul acesta fiind aşteptate inovaţiile în materie de IT de care au fost capabili cei de la HP şi Microsoft.

Potrivit promisiunii organizatorilor, în zilele de 14 şi 15 mai, între orele 9.00 şi 18.00, iubitorii de IT vor putea admira prezentarea celor mai noi produse ale celor două mărci, cuprinzând sisteme PC, laptopuri, accesorii, imprimante şi aplicaţii software. Sunt aşteptaţi de asemenea reprezentanţi ai mediului de afaceri în materie de tehnică de calcul. Chiar dacă porţile evenimentului se vor deschide miercuri, 14 mai, la ora 9.00, festivităţile oficiale se vor derula la ora 11.00

„Totodată, pasionaţii de jocuri electronice se vor întrece în cadrul mai multor concursuri desfăşurate sub conceptul «Gaming cât e ziua de lungă», în cele două zile de expoziţie, între orele 10.00 şi 16.00″, după cum ne informează prof.univ.dr. Gheorghe Popovici, prorector pentru relaţia cu studenţii şi parteneriate. Trebuie spus că vor fi organizate şi tombole, iar câştigătorii concursurilor de gaming vor primi câte un premiu pe oră.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu