Reşiţa ar putea produce combinezoane! Se așteaptă omologarea! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Este vorba despre cele asigură protecţie totală împotriva COVID, atât de necesară în aceste zile sistemului sanitar românesc! 

Vincenzo Moderno, vicepreședintele Camerei de Comerț Italiene pentru România, a dezvăluit pentru colegii de la Express de Banat că o fabrică italiană din Reșița i-ar putea salva de la infectare cu COVID-19 pe medicii spitalelor din România: „Firma din Reșița e unica din România care a adus materiale din Marea Britanie, materiale care au fost inventate în ianuarie, anul acesta, testate COVID-19, materiale din care face combinezoane. E unicul material testat și certificat că oferă protecție totală împotriva COVID-19”!

Sistemul sanitar cărăşean este pregătit să colaboreze cu firma respectivă în vederea achiziţionării combinezoanelor, dar după ce firma va fi omologată de Ministerul Sănătăţii. Peste câteva zile se ştiu mai multe detalii, însă primele opt bucăţi vor ajunge la medicii cărăşeni pentru o primă impresie. Din sursele noastre, ştim că sunt costume care se pot dezinfecta, au preţ bun, sub 200 de lei bucata. Deocamdată însă totul depinde de omologarea dată de ministerul de resort.

JCS- Nina Curiţa