Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut și cea de-a treia partidă din miniturneul de la Sfântu Gheorghe, scor 21-29, cu AHC Dobrogea Sud, meci care a contat pentru etapa a III-a a Ligii Zimbrilor!

Rosso-nerii au făcut o primă repriză foarte bună, chiar au reușit să conducă până în penultimul minut al primei părți. Jocurile disputate marți și miercuri au afectat însă mult echipa, iar în repriza a doua cu Dobrogea Sud oboseală și-a spus cuvântul, asta și din cauza numărului mic de jucători din cadrul lotului.

„Jocul de joi a fost dificil din mai multe puncte de vedere, dar pot spune că am pierdut pe fondul oboselii acumulate. Am jucat extraordinar aproape toată repriza I, am condus pe tabelă în faţa Constanţei, dar ne-am consumat „motorina”, ca să spun aşa. Suntem doar 15, asta este. În a doua repriză ne-am străduit, dar chiar nu am putut face mai mult. Cu trei portari şi patru jucători tineri, fără nicio experienţă, n-am putut face faţă la trei meciuri în trei zile. A fost prea mult. Îmi pare rău pentru meciul cu CSM București, că n-am reuşit să egalăm şi să luăm măcar un punct. Sper ca norocul care ne-a lipsit acolo să se întoarcă altundeva”, a spus după meci Bojan Butulija, antrenorul CSM Reșița.

Echipa reșițeană se întoarce de la Sfântu Gheorghe fără puncte, iar următoarele etape se vor desfășura în perioada 4-11 octombrie. Ritmul jocurilor va fi tot la fel de alert, cu câte un meci pe zi. Probabil, aceste etape se vor juca tot în cele două săli din Sfântu Gheorghe. Până atunci se speră și în revenirea unora dintre jucătorii accidentați, dar și în rezolvarea problemelor cu viza pentru cei patru stranieri ai Reșiței care nu au putut evolua în primele trei etape!

JCS-Ștefan Moraru