Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cetățenii sunt invitați ca, prin completarea unui chestionar online, să-și exprime mulțumirea sau nemulțumirea în legătură cu diverse aspecte din Govândari!

Primăria Municipiului urmărește să modernizeze spațiul public din zonele Micro 3, Micro 4, Caransebeșului și Parcul Tricolorului, în vederea oferirii de spații publice atractive și de calitate, deschise și sigure, care să permită populației locuri de petrecere a timpului liber și să susțină dezvoltarea economiei și a comunității locale. „Deoarece opinia dumneavoastră este importantă pentru noi, vă invităm să alocați 5 minute pentru a răspunde întrebărilor unui chestionar, în vederea dezvoltării zonelor conform așteptărilor dumneavoastră.“, se arată în mesajul ilustrat cu proiecția unui posibil viitor loc de relaxare din Govândari.

Administrația locală vrea, astfel, să afle cât de (ne)mulțumiți sunt reșițenii de zonele menționate, în ce măsură sunt ele apreciate ca fiind: atractive, accesibile, îngrijite, diversificate, verzi, curate sau sigure. Totodată, Primăria ar vrea să poată ierarhiza gradul general de nemulțumire în ceea ce privește: vegetația existentă neîngrijită; aglomerarea, noxele, zgomotul produs de mașinile aflate în trafic; aleile, treptele, căile de acces pietonal înguste sau degradate; numărul mare de mașini parcate; spațiile de socializare degradate – în care oamenii se pot întâlni și discuta (bănci, foișoare) sau lipsa zonelor de fitness sau a mobilierului interactiv (șah, ping-pong, tenis, zone picnic).

Formularul poate fi accesat de pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița sau direct la adresa: Regenerare urbană Reșița.

JCS-Walter Fleck

4 Comentarii

  1. Mi se pare corect! În Reşiţa doar Govandariul plătește taxe și impozite și este masa de votanți ai tăiețelului… De rest părerea celorlalți nu contează…
    Sunt curios dacă și pentru cartierele agricole satelit se va face vreo consultare vreodată…

  2. Nu vrem strazi – Vrem alei pietonale.
    Nu vrem parcari – Vrem bancute pentru tigani ca sa sparga seminte pe ele.
    Masinile sa fie parcate afara din oras, la Calnic sau dupa km 8.

  3. În Reșița contează doar atracțiile turistice, anumite cartiere și bulevardele principale , în rest Dumnezeu cu mila. În micro I sunt zone care arată dezastruos. Ex: Aleile Galați, Hunedoarei, Roman, Liliacului, Narciselor.

Adaugă comentariu