Recolta pădurii: amenzi de 25.000 de lei și 40 de metri cubi de lemne! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Acestea este tabloul sancțiunilor și confiscărilor făcute de polițiștii cărășeni, în perioada 9-13 mai!

Timp de cinci zile, polițiști de la Serviciul de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Timișoara, au desfășurat acțiuni comune pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților în domeniul silvic.

„Pe parcursul săptămânii, au fost efectuate controale privind circulația, depozitarea, prelucrarea și comercializarea materialului lemnos, fiind verificați 3 operatori economici din domeniu, în cazul cărora s-au constatat că au primit în depozit un volum total de 40,65 metri cubi de material lemnos, de diferite specii și sortimente, fără proveniență legală. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.000 de lei“, precizează Poliția județului.

În plus, a fost confiscată întreaga cantitate de material lemnos, valorând peste 8.000 de lei, iar oamenii legii promit să continue acțiunile de acest gen.

JCS-A.M.

4 Comentarii

  1. Aveti grija sa nu-l nimeriti la control pe socrul lui Simonis ca sare cu picioarele pe voi.

  2. La Tincova nu ia nimeni masuri, se fura si acum fara nici o piedica. Oare cine ii protejeaza pe mafiotii lemnului de acolo ca si Fir sau primarul Daminescu ?

  3. Slatina Timis si Tincova top hot spots in judet a furtului total ilegal. Mafiotii protejati de autoritatile locale taie si vand cum vor acolo.

Adaugă comentariu