Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Weekendul prelungit, prilejuit de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului aduce în stradă, pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, 289 de poliţişti cărăşeni, cu 107 autospeciale.

Vor acţiona poliţişti de Ordine Publică, de la Rutieră şi structurile de intervenţie rapidă, Investigarea Criminalităţii Economice, Investigaţii Criminale, Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase, şi de la Combaterea Criminalităţii Organizate. Zilnic, vor fi organizate 83 de patrule de siguranţă publică, dintre care 42 vor fi auto. Şi pentru că zilele acestea, în Poiana Lupului din Gărâna, va avea loc Festivalul Folk, şi vor fi sărbătorite Zilele orașului Moldova-Nouă și ruga comunei Carașova, cei de la Rutieră pregătesc alte „surprize“.

„Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, 35 de poliţişti rutieri vor acţiona pe nouă tronsoane de drumuri naţionale, utilizând în medie, zilnic, nouă aparate radar. O atenţie deosebită va fi acordată DN 6 dar și arterelor rutiere ce converg către Gărâna“, ne informează Poliţia judeţului.

3 Comments

 1. Nu uitati sa stati dupa fiecare tufa cu radarul bucurosi ca ati mai pescuit unul.

  Dar pe aia cu motociclete care fac liniute pe Revolutia din Decembrie sau pe conationali nosti de culoare mai inchisa veniti din Germania care isi scartaie Lamborghnile, Porcheurile sau BMWuri pe strazi nu ii vedeti?

  • iulicafarafrica Reply

   poate mai plasați și noaptea niște radare!sau mai opriți vreun țigan care își ambalează
   la fiecare 10 m motorul,sa vada lumea ca „ie valoare”!asta în centrul satului,că oraș nu mai e!

  • Cine?? Politia? Pai ei ii protejeaza pe conationalii bronzati, doar nu vrei sa isi piarda „painea”!!!!

Adaugă comentariu