Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Aceasta a fost afirmația senatorului Ion Mocioalcă, privitoare la situația economico-socială, din țara noastră!

„Chiar din prima lună, cetățenii au putut vedea o schimbare profundă a modului de a guverna România”, a declarat parlamentarul cărășean. Totodată, acesta a enumerat măsurile impuse de partid, și anume: majorarea veniturilor pentru 10 milioane de români; alocarea celui mai mare buget la investiții, în special pentru infrastructura de transport; schimbarea abordării în privința pandemiei și creșterea bugetului pentru sănătate. De asemenea, PSD a implementat măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri, pentru îmbunătățirea colectării taxelor, dar și pentru susținerea natalității și a familiilor pentru copii.

„Românii trebuie să știe că dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare, aceste măsuri n-ar fi existat astăzi. Românii aveau nevoie de astfel de măsuri și chiar dacă unii nu le-au dorit, PSD și le-a asumat, le-a susținut și le-a făcut posibile tocmai pentru că este o perioadă critică”, a conchis social-democratul.

JCS–S.P.