Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Acesta va fi vârful dotării AquaCaraș pentru a executa lucrări de calitate și în timp util. În acest sens, a avut deja loc licitația pentru achiziționarea utilajelor!

Odată ce acestea vor sosi în curtea societății, fiecare oraș, filială și punct de lucru va dispune de utilaje proprii. În opinia directorului Gheorghe Filipescu, calitatea și rapiditatea intervențiilor vor fi astfel garantate. „În prezent, dacă avem o avarie la Moldova Nouă, mergem cu utilajele de la Reșița. De aceea, acest aspect mă preocupă personal”, declară Filipescu.

Conform șefului AquaCaraș, licitația este adjudecată, termenul de livrare a utilajelor fiind decalat cu două luni. Însă acestea vor sosi în etape, până la sfârșitul anului. „Consorțiul care a câștigat licitația are deja pe stoc jumătate din utilaje. Au fost prevăzători și s-au apucat să le facă, pentru că ei vor să încaseze banii, iar noi vrem să primim utilajele”, a încheiat șeful AquaCaraș.

Acesta s-a referit și la proiectul amplu pe care societatea pe care o conduce îl va implementa în județ, dând asigurări că, la viitoarele rețele de apă și canal, vor fi folosite conducte din plastic cu durată de viață de minim 70 de ani. Filipescu apreciază colaborarea cu autoritățile locale și județene, arătându-și încrederea că aceasta va fi la fel de fructuoasă pe viitor.

JCS-Ionel Ivașcu