Progresul Ezeriș pierde în ultimul minut și rămâne fără antrenor! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – ACS Progresul Ezeriș a pierdut partida de pe teren propriu cu formația Gloria Lunca Teuz-Cermei, scor 2-3, după ce până în minutul 60 a condus cu 2-0. După acest joc antrenorul Adrian Enășescu a demisionat, motivând că acest meci trebuia neapărat câștigat și că s-a simțit singur la echipă în ultima perioadă!

Progresul a condus cu scorul de 2-0, dar fotbaliștii cărășeni n-au știut să țină de rezultat și s-au văzut la final învinși de formația din județul Arad. După această înfrângere, formația cărășeană este penultima în clasament, cu trei puncte obținute în șapte jocuri.

„Am pierdut ca o echipă naivă. La scorul de 2-0 pentru noi am căutat senzaționalul și consider că am și eu o vină pentru că n-am știut să închidem jocul. Am crezut că mai putem înscrie goluri. Consider că o perioadă am fost singur la echipă și vreau să renunț la postul de antrenor principal. Echipa are potențial și sunt sigur că poate face mai multe, iar locul din clasament nu reflectă valoarea jucătorilor. Nu cred că mai e loc de întoarcere și cine vine trebuie să facă tot posibilul pentru ca Ezerișul să rămână în Liga 3. Important este să se intereseze mai mult de echipă cei care trebuie. Mă doare faptul că am investit suflet și chiar bani în această echipă, dar atât am putut face. Am obosit și sunt dezamăgit și de aceea am decis să renunț”, a declarat Adrian Enășescu, fostul antrenor al Progresului.

Următorul meci este pe 31 octombrie, când Progresul Ezeriș va întâlni CS Avântul Periam, în deplasare.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea